خاطرات کاری من
سلام خدمت دوستان عزیز
ما می خواهم در این پست در مورد مزایا و معایب ثبت شرکت سهامی خاص حرف بزنیم و با هم یاد بگیریم که این نوع شرکت سهامی خاص چه مزایا و معایبی داره.
یکی از این مزایا این نوع شرکت ها اینکه برای گسترش و انجام فعالیت خودشون به دنبال سرمایه های کوچک می روند یعنی این نوع شرکت ها از سرمایه های کوچک برای سرمایه گذاری استفاده می کنند و با جمع آوری این سرمایه ها خودشو بزرگ نگه می داره. و یک محیط دوستانه ای برای انجام فعالیت می سازد.
از آنجای که در شرکت های سهامی سهام های سهامداران به قطعات کوچکتری به نام سهام تقسیم می شود و بعضی از این سهام ها ی بی نام هستند و این در این شرکت نقل و انتقال دارای سهولیت ویژه ای است.
طبق ماده 170قانون تجارت هر یک از شرکت های سهامی خاص به وسیله یک هیات مدیره که از خود صاحبان سهام انتخاب میشود و شرکت رو می چرخاند.
دیگر خصوصیاتی که یک شرکت سهامی خاص در خود دارد اینکه مسئولیت سهام داران در قبال سهام های آنها محدود است این از مزایای شرکت سهامی خاص است حالا میخوام معایب این نوع شرکت رو بیان کنیم .
در شرکت سهامی خاص مقررات زیادی وجد داره که این مقررات در شرکت های مانند تضامنی از این اهمیت و پیچیدگی برخوردار نیستند. در این شرکت نحوه تقسیم بندی سود و زیان و نحوه نگهداری دفاتر مالی تشکیل مجامع عمومی و نحوه گزارش سود و زیان به سهام داران این شرکت های سهامی از همه آنها پیچیده گی های بیشتر ی داره و این پیچیدگی ها در شرکت های دیگر به این حد نیست.
در شرکت سهامی به دلیل وجود مالیات بر درآمد و به دلیل اعمال کنترول های قانونی و براساس قواعد های قانون مالیات های مستقیم باید ابتدا مالیات ده درصد مشمول مالیات به عنوان مالیات شرکت های سهامی محاسبه می شود و به ترتیب مقررات که در قانون مربوط به عنوان مالیات پرداختی در نظر گرفته شده که ما شما رو به یکی از ما تجربه بیشتری در این زمینه داره معرفی می کنم و امیدوار م که از این پست ما هم راضی باشید و امیدوارم که این پست هم مانند پست های قبلی مورد توجه شما قرار گرفته باشه و باز پست های منو دنبال کنید تا در مورد انواع شرکت ها حرف بزنیم.