خاطرات کاری من
سلام امیدوارم حال همه ی دوستان خوب باشه و روزهاشون و با انرژی شروع کرده باشند من باید خیلی از شما دوستان عزیز تشکر کنم که همچنان وبلاگ من را دنبال می کنید و پست های منو می خوانید. امروز هم از مزایا و معایب شرکت تضامنی در این پست می زاریم امیدوارم این پست ها برای شناخت شرکت ها مورد استفاده شما دوستان عزیز باشد.
ثبت شرکت تضامنی در واقع برا تاسیس با یک توافق غیر رسمی و با هزینه خیلی کم انجام می شود و انتقال مالکیت شرکت تضامنی خیلی دشوار و سخت تر است و به سادگی نمیشه مالکیت انتقال دارد برای این که بخواهی انتقال مالکیت شرکت تضامنی انجام شود باید شرکت قبلی منحل شود و یک شرکت جدید ثبت شود.
در واقع شرکت تضامنی یک سازمان تجاری به حساب می آید که در این نوع شرکت حدود دو نفر یا بیشتر از آن مدیریت اجرا می کنند هر دو مالکان شرکت به طور مساوی و برابر و هر کدوم به شخصا برای پرداخت بدهی ها و... شرکت مسئول هستند
شرکت تضامنی می تونیم بگویم همان شرکتهای افرادی است ولی یک ویژگی که در شرکت تضامنی وجود دارد این است که تعداد مالکان شرکت تضامنی بیشتر از یک نفر است که تمام این شرکاء در درآمد و هزینه برای شرکت سهم دارند و مسئولیت همه ی افراد در مورد تعهدات شرکت تضامنی نامحدود است و مسئولیت افراد محدود به درصد سهام شان در شرکت نیست.
در این نو شرکت تضامنی اگر یکی از شرکای شرکت فوت یا از شرکت خارج شود شرکت منحل می شود و فعالیت شرکت به اتمام می رسد و درآمد و در آمد شرکت تضامنی مشمول مالیات در آمد شخصی می باشد و سرمایه ای که می توانیم در این نو شرکت های تضامنی تامین کردنش به آورده شرکت است.
این توضیح ها تی برای مزایا و معایب ثبت شرکت تضامنی است در اینجا یک لینک در مورد ثبت شرکت ها براتون می زارم